Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KépEltelt egy újabb hét, már egy kicsit több mint 6 hetesek a kölykök. A hét vége felé engedtük ki őket először a kennelből az udvarra, a nagy kutyák birodalmába.  A kicsik óriási lendülettel vették birtokba az új  terepet, a nagy farakást, a földkupacot, a gödröt, a füves placcot, a birkagyapjú kupacot.

KépEz utóbbit gyorsan fel is kellett számolnunk, mert a kiskutyák hatalmas lelkesedéssel hordták szanaszét a szőrcsomókat a kertben.    

Sok kis szakállas kopó rohangált fel-alá. Láthatóan nem voltak megilletődve az új dolgoktól, kedvükre való volt, hogy végre elkezdhették a világ felfedezését.

KépAz elmúlt napokban több jövendőbeli gazdi is meglátogatta a kicsiket. Nézegették őket, próbáltak választani, de nincs könnyű dolguk! 

Az alom nagyon homogén, méretre sincs köztük nagy különbség és viselkedésre sem. 

Kép Nüansznyi eltérések persze vannak, de az messze nem elég az egyértelmű sorrend megállapításához. Ez persze jó is, mert így mindenki boldogan vihet haza egy jókedvű, egészséges, szép kiskutyát. Néhány kép újból, hogy megkönnyítsem, vagy épp megnehezítsem a választást! Mellesleg képről választani csalóka, a valóság sokszor teljesen mást mutat!

  

Variációk egy témára:

Keringő

Fenyves és Fokos

 Firka elöl

Vakarózás

Fokos

Fintor

 Bot

Fenyves

Fenyves  

 

 

 

 

 

 

 

További képek

Vissza