Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Növögetnek...

2008.05.08
Kép Jó nézni, ahogy a kölykök fejlődnek, például, ahogy egyre ügyesebben szopnak. Amikor a mamájuk közéjük fekszik elindul a roham, nagy a nyüzsgés és a hangzavar, mindaddig, amig mindegyik meg nem találja magának a cicit. Akkor aztán már csak az elégedett cuppogást lehet hallani. A szemük a 10. napra menetrendszerűen kinyílt. Csoda és Cserkész már kilenc naposan kikukucskált a világra, és őket szorgalmasan követték a többiek. 2 hetesen egy kiló körüli súlyúra gyarapodtak 2 és fél hetesen már próbálkoznak a járással is.
 

Kép Pötyi az almot 3 naposan kiköltöztette a kutyaházból, jobban tetszett neki a ház mellett lerakott szőnyeg és bevallom szerintem jó ötlet volt, mert így mi is könnyebben hozzá fértünk a csöppségekhez, és könnyen rendben tartottuk a környezetet. Bár ez ügyben a mamára sem lehetett semmi panasz. 2 hétig teljesen elégedett volt ezzel az állapottal, de két napja úgy döntött mégiscsak visszacuccolnak a házba. Ez szintén okos húzás volt, mert a ház küszöbe egy darabig még jó korlátja lesz a kicsik egyre fokozódó kiváncsiságának. Vajon a szukának is ez járhatott a fejében, vagy csak az aggódó és elfogult gazdi képzel el mindenféléket? Mindenesetre érdekes egybeesés... 

Az infra lámpát már csak éjszakára kell bekapcsolni olyan szép az idő. A hétvégén elkezdhetjük etetni is őket. Alig várom már, hogy kint lehessenek a kicsik és ott rosszalkodjanak a kertben!

Kép 

Cserkész

 

 

 

 

 

Kép 

Csipet

 

 

 

 

 

 

 

Kép 

Csiga

 

 

 

 

 

 

 

Kép 

Cifra

 

 

 

 

 

 

 

Kép 

Curükk

 

 

 

 

 

 

 

Kép 

Csoda

 

 

Napló